EXOBOX begon in 2014 met een eenvoudig doel voor ogen: het aanbieden van hoogwaardige tuinkamers, gebouwd met een solide staalskelet om het gebruik van beton te minimaliseren en de installatie snel en efficiënt te maken.

Wat ons onderscheidt?

We geloven sterk in de unieke aard van elke klant, met hun eigen behoeften en situaties. Daarom streven we altijd naar een persoonlijke benadering en nauwe samenwerking, vanaf het allereerste contact tot aan de levering op locatie.

En wat betekent dat voor jou?

Een EXOBOX poolhouse, garden office of tiny house heeft niet alleen een kleinere ecologische voetafdruk, maar kan ook volledig worden gepersonaliseerd met duurzame materialen en een esthetisch design.

Onze missie bij EXOBOX?

Wij streven ernaar om op maat gemaakte, rendabele en hoogwaardige totaaloplossingen te leveren die onze klanten langdurig kunnen koesteren. Onze focus ligt op het bieden van waardevolle en duurzame investeringen met snel resultaat. Dit realiseren we door innovatieve bouwtechnieken toe te passen die niet alleen het gebruik van beton minimaliseren, maar tegelijkertijd de impact op het milieu verminderen.

Achter EXOBOX staan twee gedreven ondernemers:
Gauthier & Diederik

Met jarenlange ervaring in de bouw-en tuinsector hebben ze EXOBOX opgericht om een antwoord te bieden op de beperkingen van traditionele bouwmethoden, zoals houtskeletbouw en containerwoningen. Door hoogwaardige staalmodules op maat te ontwerpen, die generaties lang mee gaan, tillen ze de prefab tuinkamer naar een hoger niveau.

Diederik, met zijn 20 jaar ervaring als schrijnwerker, zorgt voor een verfijnde afwerking van elke EXOBOX, met oog voor detail en vakmanschap. Aan de andere kant zet Gauthier, met zijn uitgebreide expertise als tuinarchitect, zijn vaardigheden in om elke EXOBOX harmonieus te laten samensmelten met elke tuin. Hij neemt niet alleen de ontwerpen op zich, maar ook alle bouwtechnische aspecten, waarbij hij elk project een unieke en naadloze integratie in de omgeving verzekert.

Bij EXOBOX regelen we alles, van het gedetailleerde ontwerp tot de snelle installatie in slechts één dag. We zorgen voor de plaatsing van de paalfunderingen en de aansluiting van de nutsleidingen. Of je nu een poolhouse, tuinkamer, pop-up showroom, zorgwoning of iets anders nodig hebt, wij hebben de expertise en het vakmanschap om aan al jouw wensen te voldoen.

Bij EXOBOX verloopt het proces als volgt

proces-1
1. Aanvraag

Zodra we jouw aanvraag ontvangen, nemen we contact op om jouw project in kaart te brengen. We zetten alles op een rijtje en overlopen alle belangrijke details zoals budget, de timing en eventuele vergunningen.

proces-2
2. Eerste afspraak

Vervolgens plannen we een eerste afspraak in om jouw wensen uitgebreid te bespreken. We duiken samen jouw wereld in, zodat we precies begrijpen wat jij voor ogen hebt. We luisteren naar al jouw wensen en zetten ze om in concrete plannen. Daarnaast stellen we ook een gedetailleerde planning op, zodat je altijd weet wat er staat te gebeuren.

proces-3
3. Ontwerp

Na het eerste gesprek komt je project tot leven. We visualiseren je project aan de hand van een 3D-ontwerp, waarin je jouw droom werkelijkheid ziet worden.

proces-4
4. Offerte

Op basis van het ontwerp maken wij een gedetailleerde offerte op. We nemen deze samen met jou door, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en er geen verrassingen zijn.

proces-5
5. De start

Zodra je besluit om met ons in zee te gaan, zetten wij alles in beweging. We bestellen alle benodigde materialen en nemen nog eens alle laatste details met je door.

proces-6
6. De creatie

Na goedkeuring van de uitvoeringstekeningen starten we met de productie van de units. Met oog voor detail zorgen we voor een zorgvuldige afwerking, zodat jouw project tot in de kleinste puntjes afgewerkt is.

proces-7
7. Voorbereiding on site

We plannen een dag in voor de voorbereidende werkzaamheden, zoals het plaatsen van de paalfundering en eventuele nutsleidingen, zodat jouw locatie klaar is om zijn nieuwe parel te verwelkomen.

proces-8
8. Oplevering

Tot slot wordt jouw project naar de uiteindelijke locatie getransporteerd. Ons team van monteurs zorgt voor de volledige plaatsing, zodat je snel en flexibel kunt genieten van de extra ruimte.

Bij EXOBOX gaat het niet alleen om hoogwaardige flexibele ruimtes te bouwen, maar ook om jouw ideeën tot leven te brengen. We kijken er alvast naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Believe our clients